torstai 24. lokakuuta 2013

Blogia ja ajatuksia talven lähestyessäTsekkasin juuri Rajupusu Leaderin toiminnanjohtajan hakuilmoitusvedokset. Näyttivät olevan kunnossa ja julkaisua vailla. Aika harva varmaankin pääsee muotoilemaan oman työpaikkansa hakuilmoitusta. Ilmoitukseen kirjattujen vaatimusten ja odotusten lista vaikutti aika kunnioitettavalta ja mietinkin, että uskaltautuisinko lainkaan hakemaan omaa työpaikkaani tuon ilmoituksen perusteella.

Ilmoituksen ohjeet tulivat toki hallitukseltamme ja minun osuuteni oli lähinnä tekninen muotoilu. Teknistä kirjoitustyötä tehdessäni mietiskelin näissä hommissa kuluneita vuosia - yhteensä reilua kuutta vuotta. Sanalla reilu on tässä tapauksessa sekä määrää, että meininkiä kuvaava kaksoismerkitys. Määrästä voisi sanoa, että aikaa on mennyt reilusti, töitä on ollut reilusti, ihmisiä, tapaamisia, ideoita ja ajatuksia on ollut reilusti ja byrokratiaakin aika reilusti. Meininkipuolella lista on vielä pidempi: alueen asukkaat, kollegat, yhteistyökumppanit, rahoittajat, yhteisöt ja leaderhallitus  ovat suhtautuneet reilusti, vaikkei asioista aina olla oltukaan yhtä mieltä. Olen kuuden vuoden aikana saanut huomata, että Rajupusu Leaderiin on luotettu ja toiminnallemme on annettu tilaa ja mahdollisuuksia kehittyä. Kiitos siitä.

Kirjoittaminen tekee näköjään kaihoisaksi, mutta haitanneeko tuo. Tiedän jo etukäteen mitä aikanaan maaliskuussa tulen tästä työstä eniten kaipaamaan. Tulen kaipaamaan ihmisiä, kaikkia verrattomia työtovereitani ja yhteistyökumppaneita. Tulen kaipaamaan hienoja ihmisiä, jotka kantavat huolta ja vastuuta oman elinympäristönsä ja toimeentulonsa kehittämisestä. Näiden ihmisten kanssa olen saanut asioida ja toimia jokaisena työpäivänä kehittämis- ja yritysasioiden merkeissä tai istumalla hallituksen kokouksessa, seutuypp:ssä ja niin monessa monessa asiassa. Lähes aina olen saanut asioida myönteisissä asioissa ja ilmapiirissä. Kiitos siitäkin.

En tohdi kirjoittaa enempää, käy pian niin, että vedän nuo hakuilmoitukset pois ja päätän hakea tätä (ehkä maailman hienointa) hommaa uudelleen. Katsokaa viikonlopun lehdistä miten kävi. Jos siellä on ilmoituksia niin tähän hommaan kannattaa hakea.


Rajupusu Leader ry
Ilpo Lehtinen
toiminnanjohtaja
040 715 7189

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti