Maaseutukuriiri


Maaseutukuriiri on Etelä-Savon ELY-keskuksen, Veej'jakaja ry:n, Piällysmies ry:n ja Rajupusu Leader ry:n yhteinen voimainponnistus.
Ensimmäinen viestintähanke alkoi joulukuun 2012 alussa.

Hankeen tavoitteena on raportoida lähinnä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta keskitetysti, sekä paikallisista että laajemmistakin kehittämistoimista.

Hankkeella välitetään tietoa myös Etelä-Savon ELY-keskuksen ja muiden eteläsavolaisten toimintaryhmien maaseudun kehittämisen rahoituksesta ja erilaisista toimintamalleista pääasiassa onnistuneiden esimerkkien kautta. Viestintähankkeen kohderyhmänä ovat tavalliset kansalaiset ja varsinkin nuoret, kunnan päättäjät sekä medianedustajat Etelä-Savon alueella.

Hanke tuottaa etukäteistietoa tulevan ohjelmakauden painopisteistä sekä valmisteluun liittyvistä ajankohtaisista asioista. Eri maaseututoimijoiden välille luodaan hankkeen kautta tiivis tiedotusyhteistyömalli, jossa on tarkoitus hyödyntää uusimpia viestintäkanavia. Kerran vuodessa julkaistaan tiedotuslehti ja sähköistä aineistoa tuotetaan eri muodoissaan.




Maaseutukuriirin kotisivut
Maaseutukuriiri Facebookissa
Maaseutukuriiri Twitterissä
Maaseutukuriiri Google+
Maaseutukuriirin YouTube-kanava





Lisätietoja ja yhteystiedot:
Ohjelmatiedottaja
Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke

Maaseutukuriiri
Paukkulantie 22
50170 Mikkeli
gsm 0440 155 992



 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti