torstai 14. elokuuta 2014

Kesäkissa rokkasiMTK:n Maaseutunuorten vaaleanpunainen maskottitraktori, Kesäkissa, keräsi runsaasti ihailevia katseita Mikkelissä Jurassic Rockissa. Siitä otettiin kymmeniä ja taas kymmeniä valokuvia, selfieitä ja mitä erilaisempia poseerauskuvia.

Kesäkissan esittelyn ohella Maaseutunuoret esittelivät festarikansalle Maaseutunuorten toimintaa ja myivät Maaseutunuorten kalenteria. Jurassic Rockissa vietettiin myös Maaseutunuorten etkoja, joissa tutustuttiin toisiin maaaseutunuoriin, ideoitiin vähän maaseutunuorten toimintaa, syötiin maukkaat Kenkäveron Pappilan lähiruokahampurilaiset ja ihailtiin joukolla Kesäkissaa.
Kesäkissa on osa Maaseutunuorten teemavuotta. IntoHimon teemvuoden tavoitteena on aktivoida nuorten maaseutuyrittäjien verkostoitumista, yhteistoimintaa ja viestintää sekä valtakunnallisesti että paikallisesti. Maaseutunuoret ovat alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä, maaseudun innostuneita ja iloisia nuoria, joilla on sisäinen palo vaikuttaa maaseudun asioihin.
Hanna Lokonen, Iiris Utriainen, Otto Makkonen ja Noora Ruuth Jurassic Rockissa 2014

Lisätietoja: www.maaseutunuoret.fi

Kirjoittaja on Niina Mäntyniemi. MTK:n maaseutunuorten vuoden ajan liiton maaseutunuorten asiamiehenä toimii Niina Mäntyniemi. Hänet tavoittaa, joko 040 513 8925 tai niina.mantyniemi@mtk.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti